Βασιλόγιαννης η επιστροφή, με υπογραφή Π. Παπαϊωάννου - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019

Βασιλόγιαννης η επιστροφή, με υπογραφή Π. ΠαπαϊωάννουΥπήρχε σαν σκέψη εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι δύο πλευρές βρισκόντουσαν σε συζητήσεις εδώ και πάνω από ένα μήνα και πλέον, με υπογραφή Πανουργιά Παπαιωάννου ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης επιστρέφει για την τρίτη του θητεία στην ομάδα μας. 
Ένας παίκτης που αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι, η σημαία της ομάδας τη σεζόν που ανέβηκε στην Super League με το όνομα του να γίνεται σύνθημα στο στόμα των φιλάθλων. 
Η Λαμία αποκτά τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, δείχνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο πως δεν είναι διατεθειμένη να τα παρατήσει... 
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Βασιλόγιαννη στη Λαμία. Μια προσωπική επιλογή του Μεγαλομετόχου να εντάξει εκ νέου τον 28χρονο (21/2/1991) μέσο στην ομάδα για δύο χρόνια, κάνοντας ένα δώρο στους φιλάθλους, γνωρίζοντας την αξία του παίκτη και το πόσο αγαπητός είναι σ’ αυτούς.
Ο Βασιλόγιαννης αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Ουμρανίγεσπορ στην Τουρκία έχοντας συνολικά 66 συμμετοχές και 8 γκολ, ενώ στη Λαμία αγωνίστηκε στο παρελθόν δύο χρόνια, τις περιόδους 2014-2015 και 2016-2017 σημειώνοντας συνολικά 53 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Μεγαλομέτοχος προσωπικά και η Διοίκηση του Συλλόγου τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!
Σε λίγο βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του παίκτη στο lamiafc TV