Το support του εικοσάρικου / ΠΑΣ Λαμία για προβλήματα δυσπεψίας - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019

Το support του εικοσάρικου / ΠΑΣ Λαμία για προβλήματα δυσπεψίαςΠαρακολουθούμε εδώ και αρκετό καιρό, από την στιγμή που όπως φαίνεται “χάλασαν” τα συμφέροντα (οι γνώστες μπορείτε να αντιληφθείτε γιατί μιλάω), μια συντονισμένη επίθεση εις βάρος της ομάδας μας από ένα και μόνο συγκεκριμένο αθηναϊκό site.

Ένας τύπος ο οποίος κρύβεται στην ανωνυμία (τις περισσότερες φορές)λόγω του ότι “τσιμπάει” κανά 20άρικο το άρθρο(;), έχει βρει μόνιμη ενασχόληση στο πως θα στηρίξει τον οποιονδήποτε καταφέρεται εναντίον των “κυανόλευκων”.

Επειδή καλό θα ήταν πριν διαβάσει κανείς να έχει γνώση για το τι συμβαίνει και να μην δημιουργούνται καταστάσεις -ειδικά από αυτούς που είναι έξω από τον χορό- καλό θα ήταν να το φιλτράρετε.

Ο “αμερόληπτος” και "αντικειμενικός" του 20ρικου (;) (καλά μπορεί να είναι και λιγότερα, δεν παίρνουμε κι όρκο), που το ίδιο σύστημα έχει και σε άλλες ομάδες, θα συνεχίσει να πράττει αναλόγως. Μην τσιμπάτε… Ειδικά αυτή την στιγμή που ο σύλλογος χρειάζεται ηρεμία για να βρει τα πατήματα του.

Τo καλύτερo πάντως το "πέταξε" χθες ο Πανουργιάς σχετικά με το συγκεκριμένο: “Καλό θα είναι αυτοί που δεν την αγαπάνε γιατί αυτό καταλαβαίνω από κάποια σχόλια ας μην ασχολούνται. Ας ασχολούνται με τίποτα άλλο. 

Όπως σήμερα ένα δημοσίευμα από ένα site το οποίο άλλες μέρες βρίζει την ομάδα, άλλες μέρες βρίζει εμένα, άλλες μέρες βρίζει τον προπονητή άλλες μέρες τους ποδοσφαιριστές. Σήμερα βρίζει τελείως διαφορετικά. Σε κάποιους έχει καθίσει στο στομάχι αυτή η Λαμία. Τι να κάνουμε θα τους δώσουμε καμία σόδα να το χωνέψουν…”.