Π. Παπαϊωάννου: Ειλημμένη η απόφαση αποχώρησής μου / Δεν διαλύεται η ομάδα (vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019

Π. Παπαϊωάννου: Ειλημμένη η απόφαση αποχώρησής μου / Δεν διαλύεται η ομάδα (vid)Την απόφαση του να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ομάδας της Λαμίας και μέχρι το τέλος του έτους να μεταβιβάσει και τις μετοχές του ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Πανουργιάς Παπαϊωάννου το βράδυ της Παρασκευής μετά το έκτακτο Δ.Σ το οποίο έγινε παρουσία του Μάκη Χάβου.Η απόφασή του να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ομάδας είναι ειλημμένη και οι λόγοι είναι αρκετοί αλλά ο κυριότερος είναι η υγεία του, όπου όπως τόνισε ο ίδιος προέχει και δεν θα έβαζε τίποτα πάνω από αυτή. Ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ επισήμανε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να διαλυθεί και ότι θα την «τρέξει» το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα τον έχει δίπλα του όταν τον χρειαστεί. Παράλληλα περιμένει τη στήριξη όλων. Από τους επιχειρηματίες της περιοχής και τους τοπικούς φορείς μέχρι τον απλό φίλαθλο.


Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η ομάδα της Λαμίας φέτος θα συνεχίσει την προσπάθειά της ανενόχλητη, με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία γίνεται και με όσα μέσα διαθέτει!  Οικονομικά, μέσω χορηγίας στη φανέλα, θα ενισχύσει, αν και θα υπάρξουν μειώσεις. Στη χειρότερη των περιπτώσεων η Λαμία θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την νέα ποδοσφαιρική περίοδο με σφιχτό οικονομικό πρόγραμμα.

Ακόμη δίνει διορία μέχρι τέλος του χρόνου, όχι της αγωνιστικής σεζόν, στους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες για τη μεταβίβαση των μετοχών του ΠΑΣ Λαμία, εφόσον πρόκειται για σοβαρή πρόταση που θα εγγυάται το μέλλον της ομάδας. Επίσης δήλωσε ότι τον πλησίασαν 2-3 άνθρωποι και του ζήτησαν το ΑΦΜ της ομάδας, αλλά τους έδιωξε χωρίς δεύτερη σκέψη αφού πρόθεσή τους ήταν η ομάδα να μετακομίσει...