Σάλιακας: "Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό" / Παπαϊωάννου: "Ευχαριστώ το κόσμο για τη στήριξη" (vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

Σάλιακας: "Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό" / Παπαϊωάννου: "Ευχαριστώ το κόσμο για τη στήριξη" (vid)
Μετά το τέλος της Σαββατιάτικης αναμέτρησης της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό ο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, Μάνος Σάλιακας, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την έκβαση του αγώνα, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται από πέρυσι στο ρόστερ τους βοήθησαν να εγκλιματιστούν γρήγορα και πλέον είναι όλοι μια οικογένεια.

Αναλυτικά δήλωσε:

Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει. Εμείς δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, όλα τα παιδιά έδωσαν τη ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και συνήθως όταν τα δίνεις όλα ανταμείβονται οι κόποι σου.

Μπορεί στην ομάδα να άλλαξαν αρκετοί ποδοσφαιριστές ωστόσο ο κορμός είναι ο ίδιος. Μας βοήθησαν τα παιδιά που ήταν στην ομάδα από πέρυσι να μπούμε στο κλίμα, κάτι το οποίο φάνηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε μια ομάδα.


Π. Παπαιωάννου: Ευχαριστώ τον κόσμο /  Δεν έχει ουσία να κυνηγάς ψηλές θέσεις πλέον...
Στη κάμερα της ΕΡΤ μίλησε και ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων Π. Παπαϊωάννου, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε το κόσμο για την στήριξή του, αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στη πρόθεσή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τα διοικητικά της ομάδας ενώ, δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα διαδραματίζονται αναφορικά με τα τηλεοπτικά έσοδα των ομάδων, εκφράζοντας την πεποίθηση του πως δεν έχει πλέον κανένα νόημα οι ομάδες να κυνηγούν το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό πλασάρισμα, αφού δεν έχουν καμία επιβράβευση...

Για το δυσαναπλήρωτο κενό που θα αφήσει η ενδεχόμενη φυγή του:

Καμιά φορά γινόμαστε γραφικοί. Το έχω δηλώσει ότι φέτος θα καθίσω στην ομάδα. Έχω βάλει ένα περιθώριο μέχρι τα Χριστούγεννα για να μπορέσουν να μεταβιβαστούν οι μετοχές. Σίγουρα η Λαμία είναι μια μεγάλη πόλη με πολλούς επιχειρηματίες, πιστεύω κάποιος θα βρεθεί. Έχω κουραστεί και δε θέλω να λέω όλο τα ίδια. Πρέπει κάποια στιγμή να έρθει νέο αίμα, φρέσκοι, να συνεχίσουν αυτό που ξεκινήσαμε. Σημασία έχει ότι εγώ όλα αυτά τα χρόνια δεν βρήκα τη στήριξη που περίμενα, πλην του απλού κόσμου, στον οποίο σήμερα, μέσα από την εκπομπή σας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Δυστυχώς όταν ξεκίνησα άλλα περίμενα, άλλα πίστευα αλλά αυτή τη στιγμή σημασία έχει η προσπάθεια των παιδιών, να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και εγώ είμαι εγγυητής με όσες δυνάμεις έχω, για την φετινή χρονιά, η Λαμία να τελειώσει πάλι, εκεί που πραγματικά της αξίζει και για αυτό θα παλέψουμε.

Ενώ δώσαμε μια μάχη πέρυσι να έχουμε καλύτερη βαθμολογική κατάταξη, βγήκαμε πρώτη επαρχιακή ομάδα, τελικά αντί να επιβραβευθούμε με κάποιο τρόπο για αυτό, αντί αυτού καταφέραμε να έχουμε μείωση στα τηλεοπτικά! Την ίδια ώρα που άλλες ομάδες είχαν αύξηση στα τηλεοπτικά τους έσοδα. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Δηλαδή δεν έχει ουσία να κυνηγάς βαθμούς για να τερματίσεις στην 7η θέση, ας κάτσουμε στη 10η και την 12η γιατί εμείς πέρυσι άλλο στόχο είχαμε, διαφορετικά το βλέπαμε, αλλά δυστυχώς όλα αυτά στο ποδόσφαιρο δεν μετράνε. Δεν μετράει η βαθμολογία πλέον...