Θρίλερ με Μουνάφο / Υπέγραψε ο Σάσι - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019

Θρίλερ με Μουνάφο / Υπέγραψε ο ΣάσιΥπέγραψε και ανακοινώνεται ο Σασί...Θρίλερ με Μουνάφο...
Οι κυανόλευκοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaΝow τα βρήκαν σε όλα με τον Σασί ο οποίος αποχώρησε πριν λίγα 24ωρα από τον ΟΦΗ. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 27χρονος Τυνήσιος επιθετικός υπέγραψε τη συνεργασία του με τη Λαμία.

Τελειώνει και του Μουνάφο;


Όσον αφορά τώρα το -δύσκολο- μέτωπο Μουνάφο, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα βρεθεί στην πόλη της Λαμίαςπροκειμένου να πραγματοποιήσει τις τελικές συζητήσεις και να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τους κυανόλευκους οι οποίοι προσπαθούν να βάλουν το “κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφών” με εντυπωσιακό τρόπο.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο (υπάρχουν μάλιστα δημοσιεύματα επαναπροσέγγισης και συμφωνίας με τον Αστέρα Τρίπολης στον παίκτη) ο 31χρονος Αργεντινός μέσος θα αγωνιστεί με τη Λαμία τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Όπως και να έχει η υπόθεση είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα και θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ώρες ακόμη.

-Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ότι ο παίκτης δεν έχει υπογράψει με την Λαμία αφού υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, οι καλά γνωρίζοντες ωστόσο συμπληρώνουν πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα φορέσει την φανέλα της Λαμίας.

Να σημειώσουμε εδώ πως αν δεν προχωρήσει του Μουνάφο η Λαμία έχει έτοιμη εναλλακτική.
Αναμένουμε πλέον τις επίσημες εξελίξεις και ανακοινώσεις στα μέτωπα αυτών των δύο ποδοσφαιριστών.