Ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελπίδων ο Κατσίκας - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019

Ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελπίδων ο Κατσίκας


Ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Παναγιώτης Κατσίκας.

Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση για τον νεαρό τερματοφύλακα του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος επάξια κέρδισε με θέση στην Εθνική Ελπίδων.


Ενσωματήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων ο Παναγιώτης Κατσίκας του ΠΑΣ Λαμία,  πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με το εθνόσημο στο στήθος ενώ στις 5/9 θα ταξιδέψει με την Ελλάδα στο Zwickau γιατον φιλικό αγώνα με την Γερμανία ενώ στις 10/9 θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Καλλιθέα με την Λιθουανία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 2019-21.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει των δύο επόμενων αγώνων της, του φιλικού με τη Γερμανία στο Zwickau στις 05/09 και του επίσημου με τη Λιθουανία στην Καλλιθέα στις 10/09 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, πραγματοποίησε η Εθνική Ελπίδων, υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή, Γιάννη Γκούμα.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, δήλωσε σχετικά με τις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία του αναφορικά με τις “μικρές” εθνικές:

“Είμαστε εδώ για να παλέψουμε ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο χρόνος προετοιμασίας για τους αγώνες των εθνικών ομάδων είναι πάντα λίγος, αλλά αυτό ισχύει για όλους. Στις μικρές ηλικιακά εθνικές της χώρας μας υπάρχει ταλέντο, πρέπει όμως τα παιδιά να αξιοποιηθούν και να αποκτήσουν παραστάσεις. Έτσι, πέρα από την προσπάθεια για επιτυχίες, είναι πολύ σημαντικό να τροφοδοτείται από παίκτες η Εθνική Ανδρών, η οποία είναι πάνω από όλους και από όλα, ακόμη και από μία πρόκριση μιας μικρότερης εθνικής. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε χαρούμενοι για την κλήση των Βρουσάι και Παυλίδη, και τώρα του Λημνιού. Με τα υπόλοιπα παιδιά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Λιθουανία”.