Λάζαρ Ρόμανιτς: Μεταγραφή εκ των έσω.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019

Λάζαρ Ρόμανιτς: Μεταγραφή εκ των έσω....Σε μεταγραφή....εκ των έσω εξελίσσεται για τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάζαρ Ρόμανιτς, με τον 21χρονο Σέρβο να κάνει εξαιρετική εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα.

Περνά περίοδο φορμαρίσματος, αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και εξελίσσεται σε παίκτη βαρόμετρο για την Λαμία. Ο Λάζαρ Ρόμανιτς, από ρεζέρβα πήρε φανέλα βασικού στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, έβαλε γκολ και χθες ήταν αυτός που κέρδισε τόσο το φάουλ από το οποίο ήρθε το 1-0 όσο και το πέναλτι για να έρθει το δεύτερο γκολ της Λαμίας από τον Τουράμ.

Σίγουρα η περσινή του χρονιά δεν ήταν όπως την φανταζόντουσαν αρκετοί, ίσως ακόμη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Λίγος χρόνος συμμετοχής, ελάχιστες ευκαιρίες με τον ίδιο να προσπαθεί να αφομοιώσει την ελληνική πραγματικότητα.

Φέτος διανύει την δεύτερη σεζόν του στην ομάδα και ήδη, με το καλημέρα, έχει δείξει πως ο Σωτήρης Αντωνίου μπορεί να στηρίζεται πάνω του. Έχει πάρει τη φανέλα του βασικού αριστερού εξτρέμ "στο σπίτι του" δείχνει απόλυτα προσηλωμένος στο αγωνιστικό πλάνο και σίγουρα η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη και για τον ίδιο και κατ' επέκταση για την ομάδα μας.

Όλα αυτά θυμίζουμε, ύστερα από ένα κλίμα αμφισβήτησης προς τον ίδιο από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου και όχι μόνο, αλλά πολλώ δε μάλλον, λίγες μόνο μέρες μετά την..."περιθωριοποίησή" του ύστερα από το φιλικό με τον Απόλλων Λάρισας, στο οποίο παραδόξως, για όσους ήταν εκεί και το είδαν, δεν ήταν καθόλου κακός.

Ίσως αυτό ήταν και το έναυσμα για τον ίδιο να παλέψει περισσότερο και να κερδίσει τελικά, την εμπιστοσύνη του Σωτήρη Αντωνίου, τον οποίο και δικαίωσε και θα δικαιώσει στο μέλλον.

Ίσως τελικά ο Σέρβος, να κάνει....