Ναυάγησε του Μουνάφο.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019

Ναυάγησε του Μουνάφο....Μια ανάσα από την απόκτηση του Χουάν Μουνάφο έφτασε τις προηγούμενες ώρες ο ΠΑΣ Λαμία αλλά ο παίκτης την… έκανε, αφού “χτύπησε” το τηλέφωνο από Τρίπολη μεριά, αλλάζοντας στάση -όπως λένε οι πηγές μας- λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές και ενώ οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία! 


Όπως ανέφερε το Lamianow σε προηγούμενο άρθρο του, ο παίκτης ήρθε στην Λαμία σήμερα το πρωί -για την ακρίβεια μαζί με τον Σασί- προκειμένου να πραγματοποιήσει τις τελικές επαφές με την ομάδα και να υπογράψει. 

Μάλιστα η Λαμία του είχε καταθέσει άκρως δελεαστική πρόταση προκειμένου να τον κάνει δικό της και όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς.
Ρεπορτάζ: Πάνος Κατσώνης


Εν τέλει και λίγο πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ μας, ο παίκτης “ενοχλήθηκε” τηλεφωνικώς – την ώρα μάλιστα που βρισκόταν στα γραφεία- της ΠΑΕ, και του πρόσφεραν 50.000(!) ευρώ παραπάνω από όσα του έδιναν οι “κυανόλευκοι”.

Η Λαμία, βλέποντας την αλλαγή στάσης, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη με την συγκεκριμένη εξέλιξη παγώνοντας το θέμα. Μάλιστα αν δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστική -πλέον- ανατροπή (η υπόθεση είναι θρίλερ), ο παίκτης θα καταλήξει στον Αστέρα Τρίπολης!

Άλλωστε όλως τυχαίως μετά τη λήξη του ραντεβου του παίκτη με την Λαμία δημοσιεύματα από την Τρίπολη έσπευσαν να ανακοινώσουν την επιστροφή του παίκτη στους Αρκάδες.

Να σημειώσουμε εδώ όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ πως ο ΠΑΣ Λαμία έχει έτοιμη εναλλακτική και όπως λένε οι ίδιες πηγές, εξίσου καλή και ίσως καλύτερη του Μουνάφο!

Παίκτης της Λαμίας -όπως γράψαμε και προηγουμένως- είναι ο Σασί! Απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις…