Σενάριο για Λαμία και Κλέιτον! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

Σενάριο για Λαμία και Κλέιτον!Σενάριο που θέλει την Λαμία να βρίσκεται σε επαφή με τον Σίλβα Κλέιτον προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της ως τον εκλεκτό, με δεδομένο τα στενά χρονικά περιθώρια, για τη θέση του επιτελικού, αναπτύχθηκε απλά την ιστοσελίδα to10.gr.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

Οι πληροφορίες από την Φθιώτιδα αναφέρουν ότι ο 36χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση της Λαμίας και είναι μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει και πιέζουν πλέον τους κυανόλευκους, οι οποίοι θα πρέπει να αποφασίσουν μέχρι αύριο την κίνηση που θα κάνουν. Ο Βραζιλιάνος συγκεντρώνει πιθανότητες διότι πιστεύουν ότι θα έχει καλή χημεία με τον συμπατριώτη φορ του Τουράμ όπως συνέβη και πέρσι με το δίδυμο Μπερτόλιο- Μπαράλες. Επίσης την σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε στην τουρκική Ουμρανίγεσπορ μαζί με τον Βασιλόγιαννη, οπότε οι δυο τους βρίσκονται στο γήπεδο.

Πέρσι ο Κλέιτον Σϊλβα να υπενθυμίσουμε ότι αγωνίστηκε στην Football League με την φανέλα του Ηρακλή και δεν κατάφερε να διακριθεί