Μόνο στο ΑΕΚ-Λαμία θα υπάρχει βαν για το VAR - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Μόνο στο ΑΕΚ-Λαμία θα υπάρχει βαν για το VARΗ αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία θα είναι η μοναδική της 3ης αγωνιστικής όπου οι διαιτητές VAR θα εκτελέσουν τα καθήκοντά τους από βαν που θα βρίσκεται έξω από το γήπεδο.


Από την 3η αγωνιστική οι διαιτητές που θα είναι επιφορτισμένοι με το Video Assistant Referee δεν θα βρίσκονται πλέον σε βαν έξω από το γήπεδο, αλλά στο κεντρικό κτίριο στο Μαρούσι, που θα στεγάσει και την ΚΕΔ. Αυτό εξάλλου ήταν εξ αρχής το πλάνο που υπήρχε.

Μετά τους σχετικούς ελέγχους που έγιναν τις τελευταίες μέρες, δόθηκε οριστικά το "πράσινο φως" από τις διεθνείς αρχές και οι διαιτητές VAR θα εκτελέσουν τα καθήκοντά τους από τα κεντρικά. 

Αυτό ωστόσο θα γίνει στα έξι από τα επτά παιχνίδια της αγωνιστικής. Στην κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία οι διεθνείς Θανάσης Τζήλος και Χρύσα Κουρομπύλια θα βρίσκονται σε βαν έξω από το γήπεδο, λόγω ενός ζητήματος που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει το VAR.

Στόχος πάντως είναι από την επόμενη αγωνιστική, όπου μάλιστα υπάρχει το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα και οι διαιτητές VAR του ΟΑΚΑ να είναι επίσης στο κτίριο του Αμαρουσίου.