Εργομετρικά τεστ για τους κυανόλευκους... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019

Εργομετρικά τεστ για τους κυανόλευκους...Την ευκαιρία να τσεκάρουν την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές εκμεταλλεύονται οι άνθρωποι της Λαμίας, οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος για να υποβάλλουν τους κυανόλευκους σε εργομετρικά τεστ.

Μπορεί προπονήσεις να μην έχουμε στο προπονητικό της αμεας Άμπλιανης ωστόσο τα "βάσανα" των ποδοσφαιριστών συνεχίζονται.

Οι κυανόλευκοι έχουν χωριστεί σε γκρουπ και υποβάλλονται σε εργομετρικά τεστ σε γνωστό γυμναστήριο της πόλης προκειμένου το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να βγάλει τα συμπεράσματα του σχετικά με τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών και τη φυσική τους κατάσταση. 

Αφενός να εξετάσει το ενδεχόμενο κόπωσης ποδοσφαιριστών που έχουν τραβήξει κουπί μέχρι τώρα και αφετέρου να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα.

Άλλωστε υπενθυμίζουμε ότι μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος τα Χριστούγεννα, οι κυανόλευκοι θα έχουν υποχρεώσεις και για το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο μπαίνει στα τέλη του μηνός και την 5η φάση.