Μάντζιος: "Μας στοίχισαν οι στατικές φάσεις" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019

Μάντζιος: "Μας στοίχισαν οι στατικές φάσεις"
Διαβάστε το πρώτο σχόλιο του Άκη Μάντζιου μετά την ήττα της ομάδας μας με 4-1.

"Να χωρίσουμε το παιχνίδι σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι μας προδώσανε οι στατικές φάσεις. Στην ουσία τα δύο γκολ ήρθαν από στατικές φάσεις. Κατά τα άλλα ο Αστέρας δεν μας απείλησε σε καμία άλλη φάση, εμείς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και η ομάδα στάθηκε καλά. Στο δεύτερο κομμάτι και στη στιγμή που ο Ρόμανιτς στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, σε ένα σημείο που θα μπορούσε να γίνει το 3-2 και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, κατευθείαν έγινε η κόκκινη του Δημούτσου και τα πράγματα για εμάς έγιναν πολύ πιο δύσκολα. 

Γενικά αν απομονώσουμε κάποια αδυναμία που δείξαμε στις στατικές φάσεις σήμερα, εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παιδιών, η ομάδα έχει αρκετή ποιότητα.  Δυστυχώς σήμερα και οι λεπτομέρειες στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας μας κόστισαν.

Νομίζω ότι μετά το 3-1 ο Αστέρας ήταν αρκετά καλός, μέχρι τότε δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Είναι μια καλή ομάδα αλλά δεν δεχθήκαμε καθόλου πίεση. Μετά το 3-1 και την αποβολή  ήταν τα πράγματα πιο δύσκολα για εμάς.

Κρατάμε την καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και με αυτό θα πορευτούμε για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος."

Για τη συνέχεια:

"Είμαι ευχαριστημένος από όσα είδα σήμερα και με την επιστροφή κάποιων βασικών παικτών νομίζω θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα θα γίνει ο αγώνας  που πρέπει ώστε η Λαμία να εκπληρώσει το στόχο της."

Απομαγνητοφώνηση: Νίκος Μώκος / Lamiaragate3.gr