Στέλνουν στην πόρτα της εξόδου τον Αντωνίου... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019

Στέλνουν στην πόρτα της εξόδου τον Αντωνίου...


Εξελίξεις και μάλιστα δραστικές φαίνεται πως θα φέρει το ισόπαλο 0-0 της ομάδας μας με τον Παναιτωλικό καθώς αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Σωτήρη Αντωνίου στην πόρτα της εξόδου.

"Δεν διαβάζω τα δημοσιεύματα και δεν με ενδιαφέρουν, εγώ κοιτάω τη δουλειά μου, είμαι μαχητής και στο τέλος θα τα καταφέρω" ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας μας στη συνέντευξη τύπου.

Φαίνεται όμως πως δεν θα παραμείνει για καιρό στον κυανόλευκο πάγκο αφού πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στο διαζύγιο.

Από την κυανόλευκη ΠΑΕ δεν διαρρέεται το παραμικρό και τηρείται σιγή ιχθύος ωστόσο τα ρεπορτάζ έχουν ρίξει στο τραπέζι και τα πρώτα ονόματα για τον αντικαταστάτη του.

Άκης Μάντζιος, Μπάμπης Τεννές και Γιώργος Παράσχος είναι μερικοί από τους φερόμενους ως υποψήφιους αντικαταστάτες του Σωτήρη Αντωνίου.

Μάλιστα έπαιξε και το όνομα του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα γράφονται δήλωσε αρνητικός στην προοπτική της Λαμίας...

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες όπως αντιλαμβάνεται κανείς και περισσότερες και πιο ασφαλείς λεπτομέρειες θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αύριο....