Κούγιας: "Μίλησα με Βελλίδη και Παπαϊωάννου / Θα βρεθεί η χρυσή τομή" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019

Κούγιας: "Μίλησα με Βελλίδη και Παπαϊωάννου / Θα βρεθεί η χρυσή τομή"
Θέση για το συμβάν με την αλλαγή του Βελλίδη στο ματς με τον ΠΑΟΚ και τα όσα έχουν διαρρεύσει σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην Λαμία πήρε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος με δηλώσεις του ουσιαστικά επιβεβαίωσε όσα σας είχαμε αναφέρει. Πως η αλλαγή του Βελλίδη έγινε κατόπιν άνωθεν εντολής, την οποία απλώς εκτέλεσε ο Αντωνίου.

Μιλώντας στο Metropolis 95,5 ο Κούγιας αναφέρθηκε και στο τι είπε ο ίδιος στον Καστοριανό κίπερ. Παράλληλα, επεσήμανε πως κάποιοι εντός της ομάδας τον κατηγορούν πως είχε μειωμένη απόδοση.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Στην αρχή μου έστειλε ένα μήνυμα, μετά συναντηθήκαμε και μου είπε πως τον κατηγόρησαν για μειωμένη απόδοση και του ζήτησαν να λύσει το συμβόλαιό του. Κατά σύμπτωση με πήρε ο κ.Παπαιωάννου μετά από λίγο και είπαμε να συζητήσουμε για να βρούμε την χρυσή τομή. Δεν έχω τα γκολ αλλά εγώ ξέρω τον Βελλίδη πολλά χρόνια.

Όταν του λες κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις στοιχεία. Εγώ έδωσα την συμβουλή του Βελλίδη να πάει κανονικά στην προπόνηση την Τετάρτη, γιατί έχουν δύο μέρες ρεπό. Στη Λαμία έδιωξαν και τον Αντωνίου, μου είπε ο Βελλίδης ότι ήθελαν να τον βγάλουν από το 15′ και πως αν δεν τον έβγαζε στο ημίχρονο ο Αντωνίνου θα τον έδιωχναν. Ο Βελλίδης είναι στεναχωρημένος, έχει κάνει μεγάλη καριέρα, έχει πάρει μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, πιστεύω πως θα βρούμε την χρυσή τομή με τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας».