Μπουλούλης: «Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα» - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Μπουλούλης: «Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα»
Διαβάστε τι δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης μετά το τέλος της αναμέτρησης στο fllash interview του PAOK Tv.

«Δεχθήκαμε τρία γκολ τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Κάναμε ένα πραγματικά εφιαλτικό ξεκίνημα. Σε αυτά τα παιχνίδια και με αντιπάλους όπως ο ΠΑΟΚ, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος από τα πρώτα λεπτά θα την πληρώσεις, πράγμα το οποίο έγινε και σήμερα.

Επίσης, όταν δέχεσαι τρία γκολ δεν μπορείς να κάνεις εύκολα πράγματα. Και επικεντρώνεσαι στο να οργανώσεις καλύτερα την άμυνά σου. Από εκεί και πέρα, προσπαθείς μέσα από αντεπιθέσεις να φανείς και εσύ απειλητικός. 

Μετά το δεύτερο ημίχρονο, αυτό μας είπε και ο προπονητής μας, να είμαστε καλύτεροι τακτικά ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι και από και πέρα να κρατήσουμε τη μπάλα και να προσπαθήσουμε και εμείς να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να κάνουμε φάσεις περισσότερο από τα πλάγια μήπως μπορέσουμε και απειλήσουμε.»

Για ποιον λόγο πιστεύει πως η Λαμία δέχθηκε τόσο γρήγορα τρία γκολ;
«Προσωπικά πιστεύω είναι καθαρά έλλειψη συγκέντρωσης. Το χειρότερο κομμάτι ήταν από τη στιγμή που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ στο δεύτερο λεπτό, δεν βρήκαμε τον εαυτό μας γρήγορα. Να πούμε δεν πειράζει, συνεχίζουμε, κρατάμε τη μπάλα με αυτοπεποίθηση και συνεχίζουμε το παιχνίδι μας. Αντί αυτού, δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ και τη συνέχεια την ξέρουμε.»
Απομαγνητοφώνηση: Λάμπρος Αρναούτογλου / LamiaSports