Πρώτη προπόνηση του Άκη Μάντζιου στη Λαμία (picss & vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

Πρώτη προπόνηση του Άκη Μάντζιου στη Λαμία (picss & vid)Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της Λαμίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Άκης Μάντζιος.

Ο έμπειρος τεχνικός έφθασε λίγη ώρα πριν τις 17:00 στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης, συνοδεία του αντιπροέδρου του συλλόγου, Σάκη Τσικνή.

Το παρόν στη πρώτη του προπόνηση έδωσε και ο πρόεδρος των κυανόλευκων, Γιώργος Ποντίκας καθώς και ο μεγαλομέτοχος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Αρχικά ο νέος τεχνικός της ομάδας μας είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια άπαντες βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση.

Μοναδικός απών πλην των Τσούκαλου και Σασί ήταν ο Ντάνιελ Αντέτζο ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αστέρα στη Τρίπολη, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Ο Άκης Μάντζιος στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των κυανόλευκων, τόνισε πως δεν θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές, τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο, στην αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας ενώ σημείωσε πως η ομάδα θα πάει στη Τρίπολη με στόχο τη πρώτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα.

Δείτε τις δηλώσεις του Άκη Μάντζιου και εικόνες από τη σημερινή προπόνηση: