Η απάντηση Κούγια – μέσω του SDNA - στη Λαμία, για το εξώδικο στον Βελλίδη - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

Η απάντηση Κούγια – μέσω του SDNA - στη Λαμία, για το εξώδικο στον Βελλίδη

Και  το σήριαλ καλά κρατεί... 

Διαβάστε  τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας  μετά απο  επικοινωνία του με το γνωστό site SDNA.

Tο SDNA επικοινώνησε με τον νομικό εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή κι έχει την επίσημη θέση του, έπειτα από το εξώδικο που απέστειλε η ομάδα της Φθιώτιδας στον 32χρονο τερματοφύλακα. 

Ένα ακόμα επεισόδια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Λαμίας και του Μάρκου Βελλίδη παίχτηκε την Παρασκευή (25/10).

Έπειτα από το εξώδικο που απέστειλε στην ΠΑΕ Λαμία και τον μεγαλομέτοχο, Πανουργιά Παπαϊωάννου εκ μέρους του Μάρκου Βελλίδη, ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Αλέξης Κούγιας, ζητώντας από τον πρώτο να απολογηθεί με μια δημόσια συγγνώμη προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, ήταν η σειρά της Λαμίας να στείλει το δικό της εξώδικο στις κατηγορίες του Μάρκου Βελλίδη προς τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

 Η ομάδα της Φδιώτιδας ισχυρίστηκε ότι όσα αναφέρει ο 32χρονος τερματοφύλακας είναι προϊόν φαντασίας και σενάριο Χόλιγουντ, ενώ τον προσκάλεσε για απολογία στα γραφεία του συλλόγου την Τρίτη (29/10).

Το SDNA επικοινώνησε το μεσημέρι της Παρασκευής (25/10) με τον Αλέξη Κούγια και ζήτησε το σχόλιό του έπειτα από την εξώδικη απάντηση της Λαμίας. 

«Δεν έχω ενημερωθεί για το περιεχόμενο του εξώδικου. Πολύ φοβάμαι όμως πως ο κ.Παπαϊωάννου δέχεται κακές συμβουλές. 


Μόνο και μόνο το γεγονός πως ο Βελλίδης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μόνο και μόνο πως από την Κυριακή (20/10) που έγινε το ματς πέρασαν πέντε ημέρες και σε αυτές τις πέντε ημέρες ο κ.Παπαϊωάννου έδωσε δύο συνεντεύξεις, ουσιαστικά είτε άμεσα, είτε έμμεσα, επιβεβαίωσε αυτά που κατήγγειλε ο Βελλίδης.

Στο κινητό μου τηλέφωνο υπάρχουν όλες οι κλήσεις που μου έχει κάνει ο κ.Παπαϊωάννου πριν και μετά το εξώδικο καθώς και μετά την τελευταία κλήση που μου έκανε χθες και συμφωνήσαμε μέχρι την Τρίτη (29/10) να μην προβώ σε καμία ενέργεια.

Δυστυχώς σαν δικηγόρος και σαν άνθρωπος, θέλω να εκφράσω την λύπη μου, γιατί πιστεύω πως τουλάχιστον μεταξύ ανδρών και ανεξαρτήτως ιδιότητας ισχύει ο ανδρικός λόγος.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά ενώ είχα σκοπό να λήξει εξώδικα αυτή η διαφορά και να αποτρέψω τον εντολέα μου να στραφεί και στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον της Λαμίας και του κ.Παπαϊωάννου, νομίζω πλέον πως δεν θα το κατορθώσω. 


Και ανεξαρτήτως της λύσης που θα δοθεί σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, πολύ φοβάμαι πως η Λαμία και ο κ.Παπαϊωάννου, θα κληθούν να πληρώσουν πολύ μεγάλη αποζημίωση μέσω των πολιτικών δικαστηρίων για την προσβολή της προσωπικότητας του Βελλίδη».

Τέλος, σε ερώτησή μας αν σκοπεύει ή όχι ο 32χρονος τερματοφύλακας να παραστεί στην απολογία της Τρίτης (29/10) στα γραφεία της ΠΑΕ Λαμίας,  ο κ.Κούγιας απάντησε καταφατικά λέγοντας… «ναι, θα πάμε μαζί» 

Πηγή:SDNA