Λαμία-Βόλος 1-0 (Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Μάντζιου) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

Λαμία-Βόλος 1-0 (Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Μάντζιου)


Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας μας μετά την λήξη του αγώνα με τον Βόλο.
"Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που από μόνο του έλεγε πολλά για εμάς. Η ομάδα έπρεπε να κάνει την πρώτη της νίκη και νομίζω ότι υπήρχε δίψα,πάθος και ένταση γι αυτό το παιχνίδι. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα και είμαι πολύ ευχαριστημένος."

"Ξέραμε ότι ήταν ένα παιχνίδι υπομονής απέναντι σε μια ομάδα που σε ανοιχτό γήπεδο είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Νομίζω όμως ότι και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι και χάσαμε πολλές φάσεις στις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει το γκολ νωρίτερα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έτσι ώστε να ήταν το παιχνίδι πιο εύκολο για εμάς."

"Κάναμε μια νίκη και ξεκολλήσαμε λιγάκι, έτσι και για ψυχολογία αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Εμείς σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να είμαστε καλύτεροι,να προσπαθούμε να μαζέψουμε βαθμούς και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο όπως σήμερα και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο που παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο και είχαμε και τις προϋποθέσεις για να βάλουμε και άλλο γκoλ και νωρίτερα."

"Θέλουμε να βελτιώσουμε την ομάδα στο να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά με τα συνεχόμενα παιχνίδια και με το ενδιάμεσο κύπελλο δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε πράγματα που θέλουμε και σήμερα κάποια στοιχεία τα βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο αλλά θέλουμε ακόμη δουλίτσα για να μπορέσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο δημιουργικό κομμάτι και να μπορέσουμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί γιατί σήμερα βγάλαμε φάσεις αλλά δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα που θέλαμε."