Ακαδημίες: Διπλό ντέρμπι το Σάββατο στο Αλκαζάρ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

Ακαδημίες: Διπλό ντέρμπι το Σάββατο στο ΑλκαζάρΣτη γειτονική Λάρισα "χτυπά η καρδιά των ακαδημιών" το ερχόμενο Σάββατο, με τις κυανόλευκες ακαδημίες, να αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες ομάδες της ΑΕΛ σε μια μέρα γεμάτη...ντέρμπι.

Ανέκαθεν οι αναμετρήσεις της Λαμίας με την Λάρισα συγκέντρωναν μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της αντιπαλότητας των δύο ομάδων που υπάρχει εδώ και χρόνια.

Οι μάχες που μας έχουν χαρίσει οι δύο ομάδες στο παρελθόν ήταν στη πλειονότητά τους συναρπαστικές και πλέον, το ίδιο συμβαίνει και με τις ομάδες ακαδημιών των δύο συλλόγων.

Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν η ομάδα Κ-19 της Λαμίας, θα φιλοξενηθεί από την Λάρισα στο Αλκαζάρ, στις 15:00 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Λίγες ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 12:30, η ομάδα Κ-17 των κυανόλευκων επιστρέφει στη δράση έπειτα από δύο εβδομάδες αφού τίθεται αντιμέτωπη επίσης με τους βυσσινί στο ίδιο γήπεδο...

Μια μέρα γεμάτη ντέρμπι ανάμεσα σε Λαμία και Λάρισα, με το ντέρμπι των μεγάλων, να ρίχνει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής την Δευτέρα στις 19:30

Κ-19: 10η ΑγωνιστικήΚ-17: 9η Αγωνιστική