ΑΕΛ - Λαμία: Ψάχτηκαν για αλλαγή λόγω εθνικών - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019

ΑΕΛ - Λαμία: Ψάχτηκαν για αλλαγή λόγω εθνικώνΗ αναμέτρηση ΑΕΛ – Λαμία ολοκληρώνει τη 10η αγωνιστική της Super League 1. Ένα ματς που είχε οριστεί για τη Δευτέρα (11/11).

Η ημέρα διεξαγωγής δε θα αλλάξει τελικά, αν και έγιναν προσπάθειες για κάτι τέτοιο. Τόσο η ΑΕΛ όσο και η Λαμία έχουν από έναν διεθνή ξένο. Για τους "βυσσινί" αυτός είναι ο Κρίστινσον και για τους "κυανόλευκους" ο Μπεχαράνο.

Οι δεύτεροι, όμως, δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Ο Μπεχαράνο ήταν εξ αρχής προγραμματισμένο να ταξιδέψει μετά το ματς της Δευτέρας για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του. Η Βολιβία ούτως ή άλλως δίνει ένα ματς στη διακοπή, αυτό με τον Παναμά στις 19/11.

Για την ΑΕΛ και τον Κρίστινσον τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η Ισλανδία παίζει την άλλη Πέμπτη (14/11) με την Τουρκία και λίγες μέρες μετά με τη Μολδαβία (17/11). Συνεπώς τον ήθελε άμεσα τον 30χρονο.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο η ΑΕΛ επικοινώνησε με τη Λαμία και ζήτησε το ματς να γίνει Σάββατο (9/11). Εκεί άκουσε το πρώτο «όχι», αφού η Λαμία έπαιξε Δευτέρα (4/11) με τον Βόλο. Στη συνέχεια ζήτησε να γίνει το ματς Κυριακή (10/11) και εισέπραξε νέα αρνητική απάντηση. Οι «κυανόλευκοι» δεν ήταν διατεθειμένοι να κάνουν την εξυπηρέτηση γνωρίζοντας ότι εκτός των άλλων θα είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουν τους Θεσσαλούς με τον Ρίστιτς τερματοφύλακα.

Τελικά φαίνεται πως η ΑΕΛ βρήκε τον τρόπο να πείσει την ισλανδική Ομοσπονδία να ανάψει το «πράσινο» φως. Όλα δείχνουν πως ο Κρίστινσον θα παίξει κανονικά και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.


Συνεπώς όλα μένουν ως έχουν....