Λάζαρ Ρόμανιτς: Ο Mr 3 ασίστ... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

Λάζαρ Ρόμανιτς: Ο Mr 3 ασίστ...Αναμφίβολα η φετινή παρουσία του Λάζαρ Ρόμανιτς έχει κάνει πολύ κόσμο να συζητά το όνομα του αναδεικνύοντας τον ως εσωτερική μεταγραφή. Χθες φρόντισε να το επιβεβαιώσει ακόμη μια φορά. 

Έχουμε γράψει πολλές φορές μέχρι σήμερα για τον Λάζαρ Ρόμανιτς και την εξαιρετική του φετινή παρουσία με τα κυανόλευκα. 

Ήταν το γκολ στη πρεμιέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήταν το πέναλτι που κέρδισε με τον Ατρόμητο, είναι γενικά, η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο και η φρεσκάδα που βγάζει ο μικρός.... 

Χθες λοιπόν, το παιχνίδι δεν ξεκίνησε πολύ καλά για τον ίδιο, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Άκης Μάντζιος του έβαλε τις φωνές από τον πάγκο, κυρίως για τα λάθη του. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Λάζαρ "πονάει" σε αυτόν τον τομέα και είναι κάτι που αν διορθώσει σίγουρα θα δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα. Είναι δεύτερος στη σχετική κατάταξη με 63, όσα έχει και ο Αμρ Ουάρντα, πίσω από τον Ριερα του Αστέρα με 65.

Ο Ρόμανιτς λοιπόν χθες, μπορεί να επισκιάστηκε από τα δύο υπέροχα γκολ του ασυνήθιστο σκόρερ Σκόνδρα, ωστόσο του πιστώνεται τεράστιο μερίδιο και στα τρία γκολ των κυανόλευκων αφού προήλθαν από τα δικά του πόδια.... 

Το γεγονός αυτό τον κατατάσσει πρώτο ασίστμαν της ομάδας και έπεται η συνέχεια.... 


logo-3048532acb3a6c1c0403e9a4d84a7c27