ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ 2018-19 - LAMIARA GATE 3

Breaking

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ 2018-19ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018-19
Οι εμφανίσεις της Λαμίας για την σεζόν 2018-19 είναι και πάλι σχεδιασμένες από την κορυφαία εταιρεία αθλητικής ένδυσης, την ΝΙΚΕ.Πρώτη Εμφάνιση : nike striped division iii H πρώτη και κύρια εμφάνιση της ομάδας για την φετινή σεζόν είναι γαλάζια με άσπρες ρίγες. Το σορτσάκι είναι επίσης γαλάζιο όπως και οι κάλτσες. Επίσης έχει φορεθεί η συγκεκριμένη εμφάνιση από την ομάδα και με παραλλαγή, δηλαδή με άσπρες κάλτσες. 

Η συγκεκριμένη εμφάνιση θα φορεθεί φέτος στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας μας...


Δεύτερη Εμφάνιση: nike striker IV (jersey orange)

 Η 2η εμφάνιση της Λαμίας για φέτος μπορεί να μην έχει αποκαλυφθεί ακόμη
(!) ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lamiaragate3 είναι ίδια ή σε μεγάλο βαθμό παρόμοια με την παραπάνω. Όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι από τις 19 Ιουλίου.

Όλοι αναμένουμε να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της και αυτή η εμφάνιση...
Tρίτη Εμφάνιση: nike Dry Tiempo Premium
 Η τρίτη εμφάνιση για φέτος μας παραπέμπει κάποια χρόνια πίσω, αφού το πορτοκαλί δεν φοριέται για πρώτη φορά από την ομάδα της Λαμίας. Το πορτοκαλί και το μαύρο είναι χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν. Ούτως ή άλλως κάθε ομάδα υποχρεούται να έχει τρίτη εμφάνιση με ουδέτερα χρώματα ώστε να μην υπάρχει ταύτιση με άλλες ομάδες. Πέρυσι ήταν η λαχανί-μπλε, φέτος αυτή!

Eμφάνιση Προπονήσεων: Nike Academy '18 Jersey
Η προπονητική περιβολή της ομάδας μας φέτος είναι σε μπλε σκούρο, με ανοιχτές μπλε λεπτομέρειες, από τα νέα σχέδια της Nike. Στην ίδια απόχρωση είναι και οι φόρμες της ομάδας...
Τερματοφύλακες: NIKE Gardien II 
Όσον αφορά τέλος τους τερματοφύλακες, φέτος έχουν χρησιμοποιηθεί τα περσινά σχέδια (NIKE Gardien I) αλλά και κάποιες εμφανίσεις από τα φετινά. Πιο συγκεκριμένα όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία, η μαύρη και η κίτρινη είναι δύο από τις εμφανίσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί φέτος στα ματς με Παναιτωλικό και ΟΦΗ αντίστοιχα...